Följ Hjerta

Webcap förstärker med tre nya utvecklare

Pressmeddelande   •   Nov 02, 2016 13:18 CET

Webcap är ett helägt dotterbolag till Hjerta och är ett av två förmedlarsystem på marknaden som kan användas av den fria förmedlaren. Webcap förstärker nu på utvecklingssidan och anställer tre programutvecklare i Umeå.

Digitala kanaler tar en allt större andel av vår marknad och det är viktigt att löpande stärka upp sina webbaserade lösningar.

- Hjerta är, och ska så förbli, en serviceorganisation för den fria lilla och medelstora förmedlaren. Vårt uppdrag är att se till att våra medlemmar kan växa och vara välmående bolag i en allt hårdare konkurrens. För att fortsatt vara relevant och erbjuda våra medlemmar de verktyg de behöver är det viktigt att vi följer med i utvecklingen och har ett välanpassat och uppdaterat förmedlarsystem i form av Webcap, säger Robert Edberg, VD Hjerta.

- Att vi nu tar steget och förstärker med tre nya utvecklare säkerställer och understryker vår satsning på att ge alla förmedlare en bra och robust digital infrastruktur, säger Magnus Sörlin, VD Webcap.

Webcap i Sverige AB utvecklar och förvaltar ett crm-system för försäkringsrådgivare och deras assistenter. Webcaps kunder utgörs främst av försäkringsförmedlarföretag och ett antal försäkringsbolag. Tillväxten av antalet användare har från starten varit stark. I nuläget används Webcap av Hjerta, vilka också äger Webcap i Sverige AB till 100 %, Säkra samt ytterligare ca 300 användare utanför dessa organisationer.


För ytterligare information:

Robert Edberg
VD Hjerta
E-post: robert.edberg@hjerta.se
Tel: 08-450 43 31

Magnus Sörlin
VD Webcap
E-post: magnus.sorlin@webcap.se 
Mob: 072 501 21 21
www.webcap.se

Hjerta är en serviceorganisation för fristående förmedlare med lokal närvaro som kombinerar den stora organisationens tyngd med den lilla aktörens snabbrörlighet och lyhördhet. Hjerta är idag den största fristående aktören på den svenska förmedlarmarknaden.

Hjerta har idag drygt 200 fristående förmedlare av försäkrings- och finanslösningar i 75 bolag med sammanlagt 400 000 slutkunder och 40 000 företagskunder över hela Sverige. Organisationen har en stark lokal närvaro från Kiruna i norr till Helsingborg i söder.

www.hjerta.sewww.webcap.se

Bifogade filer

PDF-dokument