Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Vi hälsar Fria Finansiell Planering välkomna till Hjerta

Försäkringsförmedlaren Peter Ericsson på Halmstadsbolaget Fria Finansiell Planering, förkortat Fria, ansluter till Hjerta. Med 17 års branscherfarenhet tar han med sig sina goda kundrelationer och de två nyckelbegreppen förtroende och långsiktighet, som han har byggt sin verksamhet på sedan start.

 - Vi arbetar både mot företag och privatpersoner med långsiktigt sparande. Våra företagskunder behöver främst hjälp med tjänstepensioner och kassaplaceringar. Privatkunderna får hjälp med löpande sparande, placeringar och planering för sin pension, säger Peter Ericsson.

Fria Finansiell Planering har sitt säte i Halmstad men har kunder över hela landet, särskilt i Tranås, som är Peter Ericssons hemstad där han växte upp.

- Hjerta växer och fortsätter att attrahera duktiga försäkringsförmedlare. Vi är glada att välkomna Peter Ericsson på Fria och ser fram emot ett gott samarbete, säger Robert Edberg.

För mer information kontakta:

Robert Edberg, vd Hjerta
Mobil: 072-522 84 44
E-post: robert.edberg@hjerta.se

Peter Ericsson
Mobil: 0734-08 33 50
E-post: peter.ericsson@friafond.se

Ämnen


Hjerta är en serviceorganisation för fristående förmedlare med lokal närvaro som kombinerar den stora organisationens tyngd med den lilla aktörens snabbrörlighet och lyhördhet. Hjerta är idag den största fristående aktören på den svenska förmedlarmarknaden.

Hjerta har idag drygt 200 fristående förmedlare av försäkrings- och finanslösningar i 75 bolag med sammanlagt 400 000 slutkunder och 40 000 företagskunder över hela Sverige. Organisationen har en stark lokal närvaro från Kiruna i norr till Helsingborg i söder.

www.hjerta.sewww.webcap.se

Presskontakt

Johan Zethraeus

Johan Zethraeus

Presskontakt Verkställande direktör Hjerta/NBA 0739174751

Relaterat material