Följ Hjerta

Kollberg & Enqvist ansluter till Hjerta

Pressmeddelande   •   Okt 10, 2017 08:21 CEST

Vi är glada att hälsa Försäkringsförmedlarbolaget Kollberg & Enqvist välkomna till Hjerta. De har sin bas i Stockholm men finns även representerade i Göteborg. Anders Kollberg och Jarl Enqvist arbetar uteslutande med arvodesbaserad rådgivning, vilket innebär att kunden betalar rådgivningen via faktura.

- Vårt koncept med arvodesbaserad rådgivning gör det tydligt för våra kunder vad de betalar för, säger Jarl Enqvist på Kollberg & Enqvist.

Kollberg & Enqvist erbjuder olika former av konsultuppdrag i pensionsfrågor, utvärderingar, utredningar, upphandlingar, analyser och strategier. De erbjuder också pensioneringsrådgivning och pensionsplanering för de som har funderingar eller planer på att gå i pension eller vill trappa ner sin arbetstid.

- Vi är glada att hälsa ytterligare ett duktigt förmedlarbolag – Kollberg & Enqvist – välkomna till Hjerta. Vi fortsätter att växa och stärker vår förmedlarorganisation, säger Robert Edberg på Hjerta.

För mer information kontakta:

Robert Edberg, vd Hjerta
Mobil: 072-522 84 44
E-post: robert.edberg@hjerta.se

Jarl Enqvist
Mobil: 070-919 96 80
E-post: jarl@koen.se

Hjerta är en serviceorganisation för fristående förmedlare med lokal närvaro som kombinerar den stora organisationens tyngd med den lilla aktörens snabbrörlighet och lyhördhet. Hjerta är idag den största fristående aktören på den svenska förmedlarmarknaden.

Hjerta har idag drygt 200 fristående förmedlare av försäkrings- och finanslösningar i 75 bolag med sammanlagt 400 000 slutkunder och 40 000 företagskunder över hela Sverige. Organisationen har en stark lokal närvaro från Kiruna i norr till Helsingborg i söder.

www.hjerta.sewww.webcap.se