Följ Hjerta

Intelligencia ansluter till Hjerta

Pressmeddelande   •   Dec 06, 2018 08:42 CET

Intelligencia som verkar som experter och konsulter inom ITP-området har valt att ansluta sig till Hjerta. På så sätt ser de att det samlade kunderbjudandet stärks för båda parter.

Intelligencias delägare Lennart Bengtsson och Joakim Grundberg ser stora fördelar med att ansluta verksamheten till Hjerta.

- Vi bedriver sedan 2002 konsultverksamhet inom pensionsområdet med inriktning mot större företagskunder. Vi delar Hjertas syn på kvalitet, långsiktighet och entreprenörskap. Genom att bidra med vår kompetens inom området komplexa konsulttjänster ser vi en god tillväxtpotential tillsammans med Hjerta, säger Lennart Bengtsson, delägare och VD på Intelligencia.

Intelligencia har kontor i centrala Stockholm men är verksamma över hela landet.

- Vi hälsar Intelligencia varmt välkomna till Hjerta och jag är övertygad om att deras spetskompetens inom ITP-området kommer vara till nytta för många inom Hjerta, säger Lena Högfeldt, VD på NBA/Hjerta.

För mer information kontakta:

Lena Högfeldt
VD NBA/Hjerta
Mobil: 076-770 00 42
E-post: lena.hogfeldt@hjerta.se 

Lennart Bengtsson
VD
Mobil: Tel +46707900053
E-post: lennart.bengtsson@intelligencia.se

Ylva Klingvall
Kommunikationschef
E-post: ylva.klingvall@hjerta.se
Mobil: 0708-31 08 65

Om Hjerta 

Hjerta är ett ledande rådgivningsföretag inom försäkring och sparande Vi möter behoven hos företag och individer med vårt breda erbjudande, vår starka lokala närvaro och den stora organisationens möjligheter och fördelar. Vi levererar värde för våra kunder genom engagemang, trygghet och innovation.

Idag är vi ca 210 rådgivare på fler än 40 orter runt om i Sverige. Vi fortsätter att växa och skapa framtidens bästa rådgivarkoncern nära våra kunder.

www.hjerta.se | www.webcap.se

Bifogade filer

PDF-dokument