Gå direkt till innehåll
Hjertas innovativa tjänstepension vinner mark

Pressmeddelande -

Hjertas innovativa tjänstepension vinner mark

Hjertas tjänstepensionsplan Hjertaplan Infinity uppskattas bland både förmedlare och slutkunder. Med attraktiva priser och flexibla serviceerbjudanden går det att hitta en lösning som passar alla behov.

Hjerta lanserade sin moderna tjänstepensionsplan Hjertaplan Infinity tidigare i år och Rikard Lanneborn, COO Hjerta, menar att den tagits väl emot av slutkunder.

– De uppskattar erbjudandets bredd och de bra villkoren. Det finns flera bra lösningar för alla sorts önskemål. Många uppskattar särskilt möjligheten att välja omfattning på rådgivningen och därmed kunna få ett individanpassat pris. Man får det man betalar för, helt enkelt, säger han.

Hjertaplan Infinity är anpassad utifrån gällande regelverk, med villkor som förbättras under tiden. I erbjudandet finns merparten av de största försäkringsbolagen inom tjänstepension och planen är anpassad till alla typer av kundföretag, oavsett storlek och behov. Det är en modern tjänstepensionsplan som löpande kompletteras utifrån kundbehov, produkt- och villkorsförändringar.
– Som kund till en förmedlare ansluten till Hjerta får kunderna hjälp att hantera tjänstepensionsförmånerna inom företaget. Förutom tillgång till ett attraktivt tjänstepensionserbjudande får både kundföretagen och dess anställda kontinuerlig rådgivning och service av kompententa förmedlare, säger Maria Forsmark Bohlin, affärsansvarig tjänstepension på Hjerta.

Hjerta har fått positiv feedback på tjänstepensionsplanen från många av sina anslutna förmedlare.

– Våra förmedlare tycker att vi har handlat upp en konkurrenskraftig plan prismässigt, men även att vi tillför värde eftersom upphandlingen också stöttar våra förmedlare att göra rätt regelmässigt. Vi hjälper dem att göra det lätt att göra rätt, så att de kan lägga mer tid på att träffa kunder, säger Rikard Lanneborn.

Ett komplett tjänstepensionserbjudande

De senaste åren har flera nya regelverk tillkommit inom tjänstepensionsmarknaden – och fler kommer att komma. För förmedlare anslutna i Hjerta innebär det här att de kan erbjuda tjänstepensionskunder ett komplett tjänstepensionserbjudande samtidigt som de kan känna sig trygga att upphandlingen följer de regelverk som finns.

– I kombination med vårt attraktiva utbud av gruppförsäkringar sedan tidigare är det här ett heltäckande försäkringserbjudande där alla livssituationer kan skyddas, säger Rikard Lanneborn.

Den innovativa tjänstepensionsplanen är en del av Hjertas omfattande tillväxtresa. Under året har bolaget utvecklat sin infrastruktur, tagit fram och lanserat ett flertal spännande produkter och tjänster och ökat antalet anslutna förmedlare.

– Vi fortsätter att utvecklas och till årsskiftet kommer även Hjertas premiecentralsupphandling att återlanseras med ett antal nyheter, säger Maria Forsmark Bohlin.

Ämnen


Om Hjerta 

Hjerta är ett ledande rådgivningsföretag inom försäkring och sparande Vi möter behoven hos företag och individer med vårt breda erbjudande, vår starka lokala närvaro och den stora organisationens möjligheter och fördelar. Vi levererar värde för våra kunder genom engagemang, trygghet och innovation.

Idag finns vi på fler än 40 orter runt om i Sverige. Vi fortsätter att växa och skapa framtidens bästa rådgivarkoncern nära våra kunder.

www.hjerta.se

Presskontakt

Johan Zethraeus

Johan Zethraeus

Presskontakt Verkställande direktör Hjerta/NBA 0739174751