Gå direkt till innehåll
Investeringsrådgivaren Daniel Rock på Europeiska Försäkringsmäklarna
Investeringsrådgivaren Daniel Rock på Europeiska Försäkringsmäklarna

Pressmeddelande -

Hjertarådgivare rankas nr 1 bland 500 investeringsrådgivare i Europa

Investeringsrådgivare Daniel Rock på Europeiska Försäkringsmäklarna, ett bolag inom Hjerta, rankas nummer 1 bland över 500 professionella investeringsrådgivare i Europa.

Rankingen av Daniel Rock har uppmärksammats internationellt där han omnämns i en artikel den 26 april i den spanska, portugisiska och italienska finanstidningen Funds People där han av SharingAlpha, ett bolag inom Wealth-Tech som klassificerar investeringsrådgivare, har utsetts till den bäste finansiella rådgivaren i Europa.

– Vi är stolta att ha Daniel Rock som högt rankad investeringsrådgivare inom Hjerta, säger Robert Edberg, vd på Hjerta.

Han rankas nummer 1 bland över 500 professionella rådgivare från 32 länder då han har prickat de 15 vinnande fondförvaltarna under 2017 bland fler än 100 000 fonder av SharingAlpha, som är ett bolag som klassificerar investeringsrådgivare utifrån ett kvalitativt utfall.

– Min drivkraft och den främsta nyttan med rådgivning är att hitta rätt placeringar utifrån mina kunders behov. Det vinnande konceptet är att jag har arbetat oerhört disciplinerat och lagt ned hårt arbete på att hitta de bästa, s.k. femstjärniga förvaltarna, säger Daniel Rock.


För mer information kontakta:

Robert Edberg, vd Hjerta
Mobil: 072-522 84 44
E-post: robert.edberg@hjerta.se

Daniel Rock
Europeiska Försäkringsmäklarna, en del av Hjerta
Mobil: 070-545 81 55
E-post: daniel.rock@hjerta.se

Ylva Klingvall
Mobil: 0708-31 08 65

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Hjerta är en serviceorganisation för fristående förmedlare med lokal närvaro som kombinerar den stora organisationens tyngd med den lilla aktörens snabbrörlighet och lyhördhet. Hjerta är idag den största fristående aktören på den svenska förmedlarmarknaden.

Hjerta har idag drygt 200 fristående förmedlare av försäkrings- och finanslösningar i 75 bolag med sammanlagt 400 000 slutkunder och 40 000 företagskunder över hela Sverige. Organisationen har en stark lokal närvaro från Kiruna i norr till Helsingborg i söder.

www.hjerta.sewww.webcap.se

Presskontakt

Johan Zethraeus

Johan Zethraeus

Presskontakt Verkställande direktör Hjerta/NBA 0739174751

Relaterat material

Relaterade nyheter