Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Hjerta vässar erbjudandet 2016

Under nästa år blir det enklare och ännu mer fördelaktigt att som fristående förmedlare vara medlem i Hjerta.

Ett vassare digitalt erbjudande, arbetet med en gemensam premiecentral genomförs och ett brett och förmånligt erbjudande om aktieköp är några av nyheterna.

— Hjerta är idag utan konkurrens den ledande organisationen för fristående förmedlare. Vårt mål är att göra en bra organisation ännu bättre för att kunna möta de tuffa utmaningar som väntar under de närmaste åren, säger Robert Edberg, VD Hjerta. Bland nyheterna under kommande år märks följande:

  • Under året ska Hjerta lösa frågan med en premiecentral och vässa det digitala stödet till sina medlemmar i alla delar av deras kundrelation.
  • Hjerta ska under året prioritera arbetet med att sprida ägandet bland medlemmarna. I ett första steg kommer huvudägaren Monyx att erbjuda de aktier som bolaget köper in vid utträden, vidareförsälja direkt till Hjertas medlemmar, till inköpspris.
  • Ett viktigt mål är att skapa ett värde i ägande och medlemskap och öka flexibiliteten, bland annat genom att utveckla exit- och generationslösningar.

— Bolagets huvudägare Monyx har varit med i Hjerta sedan starten och har periodvis även tidigare varit majoritetsägare. Idag är man den stabila ägare Hjerta behöver för att ha muskler att ta nästa steg i sin utveckling. Samtidigt har bolaget tydligt deklarerat att de har som ambition att gå ned i ägande och Monyx arbetar tillsammans med Hjerta på en modell för hur och när Monyx säljer av aktier, och som ska vara klar i början på nästa år, säger Robert Edberg.

Ämnen

Taggar


Hjerta är en serviceorganisation för fristående förmedlare med lokal närvaro som kombinerar den stora organisationens tyngd med den lilla aktörens snabbrörlighet och lyhördhet. Hjerta är idag den största fristående aktören på den svenska förmedlarmarknaden.

Hjerta har idag drygt 200 fristående förmedlare av försäkrings- och finanslösningar i 75 bolag med sammanlagt 400 000 slutkunder och 40 000 företagskunder över hela Sverige. Organisationen har en stark lokal närvaro från Kiruna i norr till Helsingborg i söder.

www.hjerta.sewww.webcap.se

Presskontakt

Johan Zethraeus

Johan Zethraeus

Presskontakt Verkställande direktör Hjerta/NBA 0739174751

Relaterat material