Gå direkt till innehåll
George Slivo - Affärsområdesansvarig SAK, Hjerta
George Slivo - Affärsområdesansvarig SAK, Hjerta

Pressmeddelande -

Hjerta tillväxtsatsar – rekryterar ny affärsområdeschef för sakförsäkring

Rådgivningsföretaget Hjerta satsar på tillväxt inom sakförsäkring och har rekryterat George Slivo som ny chef för affärsområdet.

– Sakförsäkring är ett prioriterat tillväxtområde under 2022. Jag är väldigt glad att George, med sin gedigna affärskunskap och mångåriga erfarenhet, har valt att komma till oss på Hjerta, säger Johan Zethraeus, vd.

George Slivo kommer närmast från Willis Towers Watson, där han de senaste tio åren varit med och utvecklat sakförsäkringserbjudandet.

– Jag har arbetat brett och i olika roller, senast som Product Specialist. Jag har bland annat haft ansvar för att ta fram och utveckla upphandlade produkter, säger George Slivo.

Med snart 15 år i branschen inom sakförsäkringsområdet har George följt Hjertas tillväxtresa.

– Hjerta är en stark spelare på förmedlarmarknaden och det känns otroligt kul och inspirerande att vara med och driva Hjertas sakförsäkringsverksamhet framåt, säger George.

Fokus det närmaste året ligger på tillväxt och som chef för sakförsäkring vill George Slivo fortsätta utveckla Hjertas kunderbjudande och optimera företagets processer.

– Vi ska fördjupa, utveckla och accelerera samarbetet med befintliga förmedlare, samtidigt som arbetet att attrahera nya förmedlare till Hjerta-familjen fortsätter. Det gör vi genom att tillhandahålla en bra helhetslösning, som inbegriper en bra produkt och plattform, säger George.

– Hjerta har många styrkor. Utmärkande är den starka lokala närvaron med kontor och distributionskanaler från norr till söder. Det innebär också att vi har en god kundkännedom. Vi ska fortsätta växa med våra kunder och erbjuda relevanta produkter och tjänster. Hjerta ska vara en betrodd partner och det självklara valet, fortsätter han.

Johan Zethraeus berättar att Hjerta under 2021 har skapat en god plattform för satsningen:

– Vi är väl etablerade inom livförsäkring, men ser en stor utvecklings- och merförsäljningspotential i sakförsäkring. Vi har tagit fram nya, väldigt konkurrenskraftiga upphandlade produkter inom företagssak och dessutom tagit ett nytt system i drift för att kunna supporta satsningen på bästa sätt.

Ämnen


Om Hjerta 

Hjerta är ett ledande rådgivningsföretag inom försäkring och sparande Vi möter behoven hos företag och individer med vårt breda erbjudande, vår starka lokala närvaro och den stora organisationens möjligheter och fördelar. Vi levererar värde för våra kunder genom engagemang, trygghet och innovation.

Idag finns vi på fler än 40 orter runt om i Sverige. Vi fortsätter att växa och skapa framtidens bästa rådgivarkoncern nära våra kunder.

www.hjerta.se

Presskontakt

Johan Zethraeus

Johan Zethraeus

Presskontakt Verkställande direktör Hjerta/NBA 0739174751