Följ Hjerta

Fredrik Johansson ny CFO i Hjertakoncernen

Pressmeddelande   •   Aug 27, 2018 09:51 CEST

Hjerta Norden AB har anställt Fredrik Johansson som ny CFO i Hjertakoncernen från och med den 1 november, då han tillträder sin tjänst. Han arbetar idag som CFO på Poolia och innan dess var han CFO på Wasa Kredit.

– Vi är glada att hälsa Fredrik Johansson välkommen till Hjerta. Han har gedigen och relevant erfarenhet, som passar mycket bra här på Hjerta, säger Johan Wagman, koncernchef.

– Jag är glad att ha fått förtroendet att börja som CFO på Hjerta. Mitt mål är att fortsätta utvecklas och vara med på Hjertas utvecklingsresa, säger Fredrik Johansson, tillträdande CFO.

För mer information kontakta:

Johan Wagman
Koncernchef, CEO
Mobil: 076-525 87 99
E-post: johan.wagman@hjerta.se

Fredrik Johansson
Mobil: 072-0771707

Ylva Klingvall
Kommunikationschef
E-post: ylva.klingvall@hjerta.se
Mobil: 0708-31 08 65

Om Hjerta 

Hjerta är ett ledande rådgivningsföretag inom försäkring och sparande Vi möter behoven hos företag och individer med vårt breda erbjudande, vår starka lokala närvaro och den stora organisationens möjligheter och fördelar. Vi levererar värde för våra kunder genom engagemang, trygghet och innovation.

Idag är vi ca 210 rådgivare på fler än 40 orter runt om i Sverige. Vi fortsätter att växa och skapa framtidens bästa rådgivarkoncern nära våra kunder.

www.hjerta.se | www.webcap.se

Bifogade filer

PDF-dokument