Följ Hjerta

Försäkringskonsult Steen Larsson AB ansluter till Hjerta

Pressmeddelande   •   Nov 02, 2017 10:46 CET

Vi är glada att hälsa Försäkringskonsult Steen Larsson AB från Helsingborg välkomna till Hjerta. Livförmedlarna Bitt Larsson och Lars Steen startade verksamheten 1995 och med sammanlagt 66 års erfarenhet i livbranschen tillhör de några av de mest erfarna inom sitt område.

- Nu väljer vi att ansluta oss till Hjerta, som erbjuder det viktiga Compliance-stöd vi behöver för vår verksamhet och våra kunder, säger Bitt Larsson.

De båda livförmedlarna har nära och långvariga relationer med sina kunder, som ofta är privatpersoner och tredje generationens förmögenhetsägare.

-Vi är glada att hälsa Bitt Larsson och Lars Steen och deras bolag välkomna till Hjerta. Att de väljer att ansluta sig till Hjerta visar att vår gedigna satsning på Compliance-stöd är efterfrågat. Det är en av fördelarna med att tillhöra Hjerta, säger Hans Jonsson, Försäljningschef på Hjerta.

För mer information kontakta:

Hans Jonsson, Försäljningschef
Mobil: 070-210 3000
E-post: hans.jonsson@hjerta.se

Bitt Larsson
Mobil: 0731-83 63 93 

Hjerta är en serviceorganisation för fristående förmedlare med lokal närvaro som kombinerar den stora organisationens tyngd med den lilla aktörens snabbrörlighet och lyhördhet. Hjerta är idag den största fristående aktören på den svenska förmedlarmarknaden.

Hjerta har idag drygt 200 fristående förmedlare av försäkrings- och finanslösningar i 75 bolag med sammanlagt 400 000 slutkunder och 40 000 företagskunder över hela Sverige. Organisationen har en stark lokal närvaro från Kiruna i norr till Helsingborg i söder.

www.hjerta.sewww.webcap.se