Gå direkt till innehåll
Robert Edberg, vd på Hjerta, välkomnar alla
Robert Edberg, vd på Hjerta, välkomnar alla

Nyhet -

Nu går startskottet för Hjertadagarna den 20 – 22 september 2017

Idag startar den nionde upplagan av Hjertdagarna och i år äger dagarna rum vid natursköna Aronsborg i Bålsta.

Hjertadagarna är ett viktigt event för oss på Hjerta och alla våra anslutna förmedlare, assistenter och leverantörer. Här får vi samlas under några dagar och lyssna på inspirerande föreläsningar, byta erfarenheter och ses på givande, nära möten.

– Vi ser fram emot positiva och konstruktiva dagar med flera nya förmedlarbolag på plats och många leverantörer, säger Robert Edberg.

I år börjar vi med en intern förmedlardag, för att andra dagen träffa våra viktiga leverantörer. Vi rundar sedan av Hjertadagarna på fredag med en inspirationsföreläsning av och med en av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer Per Holknekt.
 

Om Hjerta

Hjerta är en serviceorganisation för fristående förmedlare med lokal närvaro som kombinerar den stora organisationens tyngd med den lilla aktörens snabbrörlighet och lyhördhet. Hjerta är idag den största fristående aktören på den svenska förmedlarmarknaden. Hjerta har idag drygt 200 fristående förmedlare av försäkrings- och finanslösningar i 75 bolag med sammanlagt 400 000 slutkunder och 40 000 företagskunder över hela Sverige. Organisationen har en stark lokal närvaro från Kiruna i norr till Helsingborg i söder. www.hjerta.se

Ämnen

Presskontakt

Johan Zethraeus

Johan Zethraeus

Presskontakt Verkställande direktör Hjerta/NBA 0739174751

Relaterat material

Relaterade nyheter