Följ Hjerta

Mikael Flood - "ett av de smartaste greppen som vi kan använda oss av"

Nyhet   •   Jan 22, 2018 17:45 CET

Premiecentralutbildning hos Skandia

Mikael Flood

Mikael Flood, ISI AB

Vi fick en pratstund med en av deltagarna, Mikael Flood, efter den andra utbildningsdagen i premiecentralen som ägde rum i Skandias lokaler i Göteborg torsdagen den 18 januari.

Hur känns det efter en utbildningsdag i premiecentralen, Mikael?

Efter dagens övningar i PC, premiecentralen, är min allmänna uppfattning att det här kommer att vara ett av de smartaste greppen som vi kan använda oss av. Allt för att vara konkurrenskraftiga, få in nya kunder och klara lagreglerna.

Sedan är det alltid en övergångsperiod; man ska passera tröskeln i systemet och lära nytt. Jag känner att det framförallt kommer att hjälpa mig i jakt på nya kunder. Det är ett mycket starkt verktyg och kommer man inte in i det snabbt får man problem.

Ser du någon enkel och snabb utvecklingspotential för att ta det till nivå 2.0?

Det viktigaste för oss förmedlare är att vi får ett system som gör arbetet så enkelt, smärtfritt och effektivt som möjligt. Det är den viktigaste delen. Försäkringar och tekniken har vi med oss i bagaget i alla fall. Det är så jag upplever det spontant.

Tror du att vi har en konkurrensfördel gentemot andra förmedlarorganisationer med PC?

Ja, jag tror att vi verkligen kan vara med och slåss om de små och större kunderna. Det är styrkan med att vi är många aktörer på olika platser som nyttjar samma systemteknik. Utan tvekan är det fullt möjligt.

Vad tycker du om dagen, har det varit en bra disponerad dag?

När det gäller allt som har med ny teknik att göra är det en tillvänjning. Jag har fått mer förståelse för systemet, ökad kunskap och kontroll. Nu ser jag fördelarna med det.

Har du något mer du vill lägga till?

Vi är absolut på rätt väg och det är väsentligt att det fortsätter så med bra fart.

Tack för pratstunden!

Hans Jonsson

Nästa utbildningstillfälle äger rum:

Torsdag den 25 januari Stockholm (fullt)
SPP.s lokaler, Vasagatan 10.

Tisdag den 30 januari Helsingborg (fullt)
Svenska Finans, Drottninggatan 13