Följ Hjerta

Lead-Developer och Webbutvecklare sökes!

Nyhet   •   Nov 07, 2016 11:14 CET

Då Webcap befinner sig i en utvecklingsfas med fokus på att fortsätta att expandera har du möjligheten att vara med och påverka hur framtiden kommer att se ut.

LEAD-DEVELOPER TILL VÄXANDE WEBCAP

Vill du ta en central roll på ett växande Webcab? Vi söker nu en Lead-Developer som är redo att anta utmaningen med att ta Webcap till nya nivåer. Ta chansen och sök redan idag, och få möjligheten att inte bara utveckla dig själv, utan även vidareutveckla och hjälpa Webcap att ytterligare expandera Umeåkontoret.

För mer info och ansökan 

WEBBUTVECKLARE I FRAMKANT SÖKES!

Har du några år av webbutveckling inom både front- och back-end i bagaget och känner att det är dags att utvecklas ytterligare? Ta chansen och sök till Webcap där du får möjligheten att inte bara utveckla dig själv, utan även vidareutveckla och hjälpa Webcap att ytterligare expandera Umeåkontoret.

För mer info och ansökan 

Webcap har två affärsområden, det webbaserade CRM-systemet och undersökningstjänsten Analysbyrån. Webcap i Sverige AB grundades 2008 och tog över Analysbyrån Sverige AB 2009, vilket integrerades som en del av Webcap. Företaget har fem anställda. Idag är Webcap en av de största aktörerna inom sitt område. Med Webcap som stöd i ditt dagliga arbete kommer du att kunna koncentrera dig på det centrala i din verksamhet; kundrelationer och att göra affärer.

www.webcap.se